HAWAI 40 CLASSIC

HAWAI 40 CLASSIC

Opticky lehká konstrukce řady HAWAII 40 vytváří jednoduchou eleganci. Díky všestranným střešním tvarům vždy najdete správnou střechu terasy pro každou situaci.
HAWAI 40 CUBO

HAWAI 40 CUBO

Hawaii 40 CUBO sleduje architektonický trend puristicko-kubických tvarů. Tato zasklená prémiová plochá střecha zapůsobí svojí lehkostí a elegancí.

Prohlášení o ochraně dat

Veškerá data získaná od zákazníků jsou považována za jeho osobní a vztahuje se na ně ochrana podle zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů. 

WIDOMA s.r.o. prohlašuje, že data shromážděná na základě objednávek neprodá ani jiným způsobem neposkytne třetí straně. Dále nepoužije tato data k dalším komerčním účelům. Na přání zákazníka bez udání důvodů, jeho osobní data vymaže z databáze zákazníků. 

Pokud je to v souvislosti s realizací objednávky nebo propagací nabídky našich vlastních produktů a služeb nutné, poskytujeme Vaše údaje našim partnerským
společnostem za účelem péče o zákazníky, dodání zboží a plnění smluvních ujednání. Své partnery si pečlivě vybíráme a především jim nedovolujeme předávat údaje našich zákazníků třetím osobám za účelem podnikání.

Informace o zpracování osobních údajů

Společnost WIDOMA s.r.o. se sídlem Zelenářská 28/19, 669 02, IČO: 03809447, zapsaná v Obchodním rejstříku u Krajského soudu v Brně, oddíl C, vložka 86921 (dále jen „Správce“), zpracovává v rámci svojí činnosti ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o
zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje: 

  • jméno a příjmení
  • adresa bydliště
  • telefonní číslo
  • e-mailová adresa

Jméno a příjmení, adresa bydliště, telefonní číslo a e-mailová adresa budou zpracovány za účelem identifikace smluvních stran a plnění ze smlouvy a dále za účelem evidence smlouvy a budoucího případného uplatnění a obrany práv a povinností smluvních stran. Takové zpracování umožňuje článek 6 odst. 1 písm. b) a f) Nařízení.

Dále u podnikatelských subjektů – Fyzická osoba podnikatel následující údaje:

  • identifikační číslo
  • daňové identifikační číslo
  • adresa dodání
  • kontaktní telefon (adresa dodání)

Opět výše uvedené údaje budou zpracovány za účelem identifikace smluvních stran a plnění ze smlouvy a dále za účelem evidence smlouvy a budoucího případného uplatnění a obrany práv a povinností smluvních stran. Takové zpracování umožňuje článek 6 odst. 1 písm. b) a f) Nařízení. 

Osobní údaje budou uchovány a zpracovávány za výše uvedeným účelem po dobu trvání smluvního vztahu a dále po dobu 10 let od ukončení smluvního vztahu, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. 

Správce prohlašuje, že veškeré osobní údaje jsou důvěrné a nebudou poskytnuty žádné třetí osobě. Výjimku představují dopravci, kterým jsou osobní údaje kupujících předávány v minimálním rozsahu, který je nutný pro doručení zboží, poskytovatelé hodnotících služeb, kterým jsou osobní údaje kupujících předávány v minimálním rozsahu, který je nutný pro uskutečnění hodnocení, poskytovatelé platebních bran, kterým jsou osobní údaje kupujících předávány v minimálním rozsahu, který je nutný pro umožnění úhrady objednávky. Zpracovateli resp. třetími stranami jsou poskytovatel fakturační aplikace Solitea Česká republika, a.s., případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době Správce nevyužívá.

Na emailovou adresu vám budou Správcem zasílána obchodní sdělení, neboť tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej neodmítnete. Tato sdělení se mohou týkat pouze obdobného zboží či služeb a lze je kdykoliv vypovědět jednoduchým způsobem – zasláním dopisu, emailu. Emailová adresa bude za tímto účelem Správcem uchovávána po dobu 3 let od uzavření poslední kupní smlouvy mezi smluvními stranami.

Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme, vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, na přenositelnost údajů a právo požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů, 
  • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů, právo vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu Správce.

S výběrem Vám ochotně poradíme

 

Neváhejte se nás na cokoliv zeptat, rádi Vám naše produkty blíže představíme a společně nalezneme optimální řešení na míru Vaší terasy či balkonu.

 

+420 774 903 302 | info@widoma.cz